Om minJosefine

Merket minJosefine så dagens lys på et julemarked på Nesodden utenfor Oslo 2009. Grundere heter Josefine Rausand og har utdannelse innen økonomi og markedsføring. Hun har alltid hatt hjertet sitt i det kreative og likt å lage vakre ting.

Noen av hennes venninner startet “Det lille store Julemarkedet” på Nesodden. Josefine ville gjerne være med men visste ikke helt med hvilke produkter. Samtidig skulle en av sønnene hennes lage julelykter i barnehagen av syltetøy glass. Det var en god ide tenkte Josefine og begynte også lage lykter av syltetøyglass. Så startet det hele. Josefine hadde kun heklet noen få ting før – så de første lyktene var ikke så proffe. Men lyktene solgt veldig bra på den første julemarkedet og enda bedre på neste.

Ryktet spred seg og etter hvert var det også vanlig at kunder kom hjem til Josefine for å handle lykter. Mange sa at dette må hun gjøre noe større ut av! Som sagt som gjort. Etter julemarkedet i 2010 meldte Josefine seg på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm vår 2011 og fikk god respons. Produksjon i Kina sattes i gang med hjelp av proffe Pia design. Høsten 2011 var suksessen et faktum og produktene finnes nå i mange butikker I Sverige og Norge.
 

© minJosefine